Evenementen

EEN UNIEKE TEAMBUILDING ERVARING VOOR UW BEDRIJF!

WIJ KOMEN BIJ U

Wij bieden u de uitvoering van teambuildings rond golf evenementen. De golf activiteiten kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden, het gaat vanzelf dat de inrichting van de golfstructuren geen sporen na laten.

Op de dag van uw evenement wordt de coaching verzorgd door PGA of Europe gecertificeerde professionals of door Long Drivers Belgium professionals. Matten, clubs en ballen zijn inbegrepen.

OEFENKOOI MET NET

Putting green

Pitching green

BEHENDIGHEIDSSPEL MET DOELEN

GREEN IN EILAND

INDOOR SIMULATOREN MET GEÏNTEGREERDE BANEN

EEN UNIEKE TEAMBUILDING ERVARING VOOR UW BEDRIJF!

KOM BIJ ONS IN MARTIN'S HOTELS-CHÂTEAU DU LAC DE GENVAL

Onze huidige hoofdlocatie bevindt zich in de prachtige omgeving van het Château du Lac de Genval. Deze charmante plek zal u toelaten om een uitzonderlijk moment door te brengen. Als u op zoek bent naar een activiteit om in een seminar op te nemen, aarzel dan niet! Martin’s Hotels-Château du Lac beschikt over prachtige seminariezalen en een uitstekend restaurant van hoge kwaliteit.

Om bij te dragen tot het succes van uw bedrijfsdag hebben wij rond het Château du Lac de volgende activiteiten georganiseerd:

De verschillende activiteiten voor u golf evenementen op Château du Lac hebben de vorm van een uitdaging binnen het bedrijf, we vormen teams om de competitiegeest en de doelstellingen van de verschillende groepen te ontwikkelen. De winnende groep ontvangt een prijs aan het einde van de activiteit! De coaching zal gebeuren door PGA of Europe gecertificeerde professionals of professionals van Long Drivers Belgium. Matten, clubs, ballen inbegrepen.

Duur 2u

9-holes putting green
Een driving range kooi tot 40m breed
Een drijvend eiland approach green op het meer

<10 deelnemers 850 € / Groep
10-14 deelnemers 85 € / pers
15 – 20 deelnemers 75 € / pers
> 20 deelnemers

55 € / pers

Voucher-Bestelling-Event-Martins2

Duur 2u

9-holes putting green
Een driving range kooi tot 40m breed
Een drijvend eiland approach green op het meer
Een workshop vaardigheden met verschillende doelen
Een korte approach green
Team competitie

Offerte op aanvraag

Voucher-Bestelling-Event-Martins2

10€ /pers

U gaat naar de putting green en krijgt een putter en een bal, uw doel is om de 9 holes putting in zo min mogelijk slagen te voltooien.

25€ /pers

Naast Putting Contest activiteit, bieden wij u een tweede uitdaging. U krijgt ballen om naar de drijvende green in het midden van het meer te slaan. Een leraar zal aanwezig zijn om u te helpen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wenst!

Wij zullen ons best doen om uw vragen snel te beantwoorden en aan uw verzoeken te voldoen.